Warning: Parameter 1 to plgContentMailformm::onAfterDisplayTitle() expected to be a reference, value given in /home/decoraya/JCHD15L1/htdocs2/libraries/joomla/event/event.php on line 67

New Arrivals ...

Interieur- en kleuradvies

Decoraya Interieur en Styling is gespecialiseerd in wonen en leven in Franse campagne sfeer.

Met gevoel voor kleur en stijl geef ik graag persoonlijk advies, juist om dat thuisgevoel nog meer te benadrukken. Ik werk graag met ingetogen kleuren en natuurlijke materialen. Sfeervol, stijlvol, chic en landelijk zijn mijn kernwoorden. Wil je graag geholpen worden bij een nieuwe inrichting, zoek je leuke brocante meubels, of een nieuwe indeling van de meubels? Misschien wil je een andere sfeer of kleur in huis? Ik adviseer je graag bij het maken van de juiste keuzes en maak van je huis weer een thuis.

Interieur- en kleuradvies

Werkwijze

Advies aan huis:
Tijdens dit mondelinge advies van ongeveer 2,5 uur worden wensen en mogelijkheden doorgenomen. Kleuradvies, materialen , decoraties, raambekleding, meubelindeling, aanpassingen en tips worden tijdens dit gesprek direct besproken en uitgewerkt. Je kunt dan meteen aan de slag!

Of

Advies aan huis met uitgewerkt persoonlijk Interieurplan:
In dit vrijblijvende kennismakingsgesprek zijn de woonwensen/veranderingen en leefstijl het uitgangspunt. We bespreken de ruimte(s) en de voorkeur voor woonstijl, kleuren en materialen. Naar aanleiding van dit gesprek maak ik een passend voorstel : een uitgewerkt advies met hierin de beschrijving en uitleg van de producten, indeling, kleuren en materialen aangevuld met tips en verkoopadressen.

Ook bestaat ‘personal shopping’ tot de mogelijkheden. Wil je een afspraak maken of heb je een vraag of woonwens? Dit kan door middel van het contactformulier.

Foto reportages

Heb jij een prachtig brocant interieur en zou je je huis willen laten zien in een van de bekende woonbladen? Laat het me weten of stuur foto's via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it